Racesport.nl partner van de week: Sent Waninge

324
sent-waninge
Sent Waninge, Your partner in mobility

Dagelijks kunt u op deze website het laatste nationale- en internationale wegracenieuws volgen. Het brengen van dit voor de bezoekers gratis toegankelijke nieuws zou voor de Racesport.nl redactie echter niet mogelijk zijn zonder de steun van een groot aantal trouwe partners.

Nu de totaal vernieuwde Racesport.nl website nagenoeg klaar is zullen we wekelijks weer een trouwe Racesport.nl partner presenteren in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Sent Waninge, Your partner in mobility.

Sent Waninge
Inmiddels is de derde generatie actief  in het familie bedrijf Sent Waninge. Al 75 jaar actief in de transportwereld en nog altijd met dezelfde inzet en passie. Het bedrijf Sent Waninge kent zijn oorsprong in 1941. Destijds heeft grootvader ‘Sent Waninge’ het bedrijf Sent Waninge opgericht samen met zijn vrouw. Begonnen als logistieke dienstverlener en vervolgens in 1967 gestart als truck dealer bedrijf. Het geen wat men tegenwoordig nog steeds is met 9 verschillende vestigingen in de provincies Z.O. Groningen, Drenthe en Overijssel.

sent-waninge

“Na 75 jaar nog altijd met dezelfde inzet en passie, een echt familiebedrijf!’’

Op dit moment is Sent Waninge trotse dealer van de merken DAF Trucks, GINAF Trucks, Fiat Professional Bedrijfswagens en DFSK CityTransporters. Dit doet men met een gedreven team van circa 180 werknemers. In Hoogeveen is het brein van de organisatie gevestigd, van hieruit communiceert men elke dag met de andere vestigingen. Ook heeft men in Hoogeveen een speciale afdeling techniek, een vestiging voor schadeherstel/spuitwerk en uiteraard een werkplaats waar u altijd terecht kan. Om de klant zo goed mogelijk te bedienen heeft men ook werkplaatsen in Hengelo, Zwolle, Emmen, Assen en Stadskanaal. Zodoende staat men altijd paraat in heel Noord en Oost Nederland. 

Bij elke bedrijfswagen en of vrachtwagen kan Sent Waninge elke gewenste oplegger of bovenbouw leveren, van hydraulische autolaadkranen tot tankopleggers, vanzelfsprekend gespoten in de bedrijfskleuren. Maar ook voor reparaties, APK-keuringen, een 24 uurs service voor pech onderweg, onderdelen en het complete onderhoud kunt u terecht bij één van de werkplaatsen. Met een team van goed geschoolde monteurs helpt men u graag.

Meer info: www.sentwaninge.com