Racesport.nl partner van de week: Valtermoto shop

351

Dagelijks kunt u op deze website het laatste nationale- en internationale wegracenieuws volgen. Het brengen van dit voor de bezoekers gratis toegankelijke nieuws zou voor de Racesport.nl redactie echter niet mogelijk zijn zonder de steun van een groot aantal trouwe partners.

Nu de totaal vernieuwde Racesport.nl website nagenoeg klaar is zullen we wekelijks weer een trouwe Racesport.nl partner presenteren in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Valtermoto shop

Motal Sport – Valtermoto shop
Motal Sport is gespecialiseerd in de im- en export van exclusieve en hoogstaande onderdelen en toebehoren voor de Europese markt. Motal bezit een jarenlange ervaring in de motorbranche en motorsport in het bijzonder. De gevoerde producten van Valtermoto, Performance Technology en TWM Special Components zijn van de hoogste kwaliteit en worden beschouwd als toonaangevend in hun marktgebied.

Motal Sport levert als importeur uitsluitend onderdelen die aan de allerhoogste eisen voldoen. Produkten die topkwaliteit en innovatie verenigen in een perfecte syntese. Alle gevoerde onderdelen en toebehoren kenmerken zich door een uitstekende afwerking en topkwaliteit. Deze eigenschappen garanderen een eenvoudige montage en maken het mogelijk de motorfiets zonder tijdrovende inspanning weer in de orginele staat terug te brengen.

Diverse race-teams uit de MotoGP, World Superbike, World Endurance en Nederlands Kampioenschap maken gebruik van de producten uit het assortiment, ze worden langdurig en intensief getest voordat zij de weg naar de consument vinden.

Producten
Motal Sport is officieel distributeur van Valter Moto Components voor Nederland & Belgie. Dealer van o.a. Brembo brake, Performance Technology, TWM Special Products.

Meer info: www.valtermoto-shop.com