Randy Krummenacher het snelst op vrijdag in Qatar

229
krummenacher
Randy Krummenacher | foto© Kawasaki Racing

#QatarWorldSBK – Randy Krummenacher heeft op het Losail International Circuit de snelste tijd laten noteren tijdens de tweede vrije training. De Zwitser was vrijdagavond het snelst voor Ayrton Badovini en Alex Baldolini. De snelste tijd van Krummenacher was tevens de snelste ronde gedurende de eerste dag.

Nadat Kenan Sofuoglu het snelst was tijdens de eerste vrije training was het tijdens de tweede sessie teamgenoot Randy Krummenacher die na afloop de lijst aanvoerde in Qatar.Nadat Ayrton Badovini en Alex Baldolini lange tijd de eerste twee plaatsen op de lijst innamen was het in de slotfase Krummenacher die nog onder de tijd van de twee Italianen wist te duiken en met een snelste ronde van 2’01.986 na afloop de lijst aanvoerde.

Badovini werd tweede gevolgd door Baldolini, PJ Jacobsen en Kyle Smith. Sofuoglu moest na zijn snelste tijd in de eerste sessie nu genoegen nemen met de zesde rondetijd.

Michael Canducci sloot deze sessie af met de zevende rondetijd voor Jules Cluzel, Christopher Bergmann en Kyle Ryde.

Samengestelde lijst na twee vrije trainingen
Alle coureurs wisten hun snelste tijd op de klok te zetten tijdens de tweede training. Bovengenoemde uitslag is dus identiek aan de uitslag op de samengestelde lijst na twee vrije trainingen.

 

Handige links Gaerne Qatar Round

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag