Remco Moes stopt als vaste bakkenist bij Talens Racing

563
Talens-Racing
Hilbert Talens & Remco Moes | foto© Andreas Weinand

Zijspanpassagier Remco Moes heeft bekend gemaakt dit seizoen niet meer als vaste bakkenist in actie te gaan komen bij Talens Racing. De momenteel in Arnhem wonende Drent geeft de voorkeur aan zijn studie.

Remco Moes heeft na drie seizoen besloten te stoppen als vaste bakkenist van Hilbert Talens. De 22-jarige Automotive Engineering student kan de activiteiten niet langer combineren met zijn studie.

Moes zal de helm echter niet helemaal aan de wilgen hangen, zo zal hij zijn oude liefde weer oppakken en komend seizoen tijdens een aantal Classics wedstrijden aan de start verschijnen.

“Met de onzekerheid van de competitie die opgezet moet gaan worden voor de zijspannen ben ik bang dat ik het niet meer kan combineren met mijn opleiding,” liet Moes de Racesport.nl redactie weten. “Naast de volle focus voor school zal ik weer een aantal wedstrijden gaan rijden bij de SAM en BOT met de classics. Als de kansen zich voordoen en de studie het toelaat zal ik komend seizoen zeker weer instappen bij de F1 Sidecars! Dat kan ik natuurlijk niet laten.”

Wie komend seizoen de opvolger wordt van Moes als passagier van Hilbert Talens is nog niet bekend.