René Bosma met Fusport – RT Motorsports by SKM – Kawasaki van start in IDM

1368
rene-bosma
René Bosma | foto© eigen foto

In het weekend van 12 t/m 14 augustus zal op het TT Circuit Assen de Nederlandse ronde van het IDM worden verreden. In het sterke internationale deelnemersveld zal een opvallende verschijning aan de start staan! De normaalgesproken in de Benelux Trophy uitkomende René Bosma zal in de IDM Supersport 300 klasse aan de start verschijnen op een Kawasaki Ninja 400 van het RT Motorsports by SKM team!

Normaal gesproken rijd René Bosma zijn wedstrijden op een ex SKM supersport 600 machine in de Benelux Trophy. Bosma heeft een enthousiast team van mensen om zich heen dat samenwerkt in het Racing Team Bosma. De verrichtingen van het team zijn niet onopgemerkt gebleven. Tijdens de verreden wedstrijden zag Teammanager Rob Vennegoor van Fusport – RT Motorsports by SKM – Kawasaki voldoende potentie om hem een zitje aan te bieden voor de IDM-races in augustus!

Rob Vennegoor: “We zijn als team erg benieuwd naar de prestaties van René. We zien zijn aanpassingsvermogen en zijn potentie! We zetten hem graag op de grid om te kijken hoe hij in dit internationale en sterke deelnemersveld gaat presteren.”

Het team uit het Duitse Greven is een groot en bekend team in zowel de IDM als in het FIM Supersport 300 World Championship. Met vijf rijders nemen ze deel aan de beide kampioenschappen en staan met grote regelmaat op het podium.Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter