Robert Voogd in 2021 van start in Dutch Superbike klasse van het IDC

robert-voogd
Peter (l) en Robert Voogd (r) | foto© Voogd Racing Team

Het Voogd Racing Team heeft zaterdag 13 maart haar plannen voor het komende seizoen gepresenteerd. Na een aantal jaren actief te zijn geweest in de ONK SuperCup 600 klasse van de OW Cup zal het team in 2021 met Robert Voogd als coureur aan de start verschijnen in de Dutch Superbike klasse van het International Dutch Championship.

Na een winter vol voorbereidingen is het Voogd Racing Team helemaal klaar voor de start van het nieuwe seizoen. In 2021 zal Robert Voogd de overstap maken van een 600cc naar een 1000cc machine en op een BMW S 1000 RR machine uit gaan komen in de Dutch Superbike klasse van het International Dutch Championship.

Met de overstap naar de 1000cc was het voor het Voogd Racing Team een mooi moment om de zaakjes grondig aan te pakken: nieuwe stickersets, teamkleding en ook de pakken zijn weer helemaal bijgewerkt.

Voogd zal op een BMW S1000RR aan de start verschijnen en gebruik gaan maken van voor hem nieuwe Bridgestone banden. Ter voorbereiding op het seizoen zal men komende zaterdag naar Spanje vertrekken en vier dagen in Alcarras en drie dagen in Aragon gaan trainen ter voorbereiding op het seizoen, een seizoen dat zaterdag 10 april van start gaat op het TT Circuit Assen.

Racesport.nl Supporter
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter