RR Motorsports presenteert: RENT A SUPERBIKE TEAM

583

Met ingang van het raceseizoen 2019 breidt RR Motorsports hun ondersteuningspakket aan coureurs in de wegrace in Nederland uit met een voor de Nederlandse motorsport geheel nieuw en uniek pakket. Onder de naam RENT A SUPERBIKE TEAM zal een compleet en professioneel raceteam ter verhuur worden aangeboden aan deelnemers van Nederlandse wegracecompetities.

Het RENT A SUPERBIKE TEAM is een uitbreiding op het succesvolle RENT A SUPER BIKE concept waarmee RR Motorsports vanaf 2017 competitieve BMW S 1000 RR Superbike racers verhuurt aan circuitrijders of wegracecompetitie coureurs in Nederland. Het RENT A SUPERBIKE TEAM heeft tot doel coureurs professioneel en ‘volledig’ te faciliteren bij deelname aan de Nederlandse wegracecompetities. Hiermee kan de coureur gedurende het raceseizoen beschikken over een zeer competitieve en volledig uitgeruste BMW S 1000 RR racer, allround professionals op het gebied van race- en rijtechniek, een representatieve en professionele huisvesting, VIP faciliteiten voor sponsors en relaties en het bieden van een VIP programma aan sponsors en relaties van de coureur.

Waarom RENT A SUPERBIKE TEAM?
De prestaties en ontwikkelingen van een coureur zijn zeer sterk afhankelijk van een aantal succesfactoren. Het gaat om het beschikbare materiaal, zoals de kwaliteit en duurzaamheid van de motorfiets en de beschikbare banden, de wijze van technische ondersteuning en de rijtechnische coaching. Het benodigde budget hiervoor is echter voor de meeste coureurs een moeilijk te overbruggen hindernis. Hiervoor heb je sponsoren nodig en is het bieden van een tegenprestatie door de coureur aan de sponsor van onschatbare waarde om over voldoende budget te kunnen beschikken.

Uit eigen ervaring weet RR Motorsports als geen ander dat het meestal jaren van ontwikkeling kost om uiteindelijk alle succesfactoren op een rij te krijgen. In het unieke concept van RENT A SUPERBIKE TEAM wordt nu de mogelijkheid geboden om alle genoemde succesfactoren te kunnen huren, waardoor het mogelijk wordt de prestatie en ontwikkeling van de coureur te versnellen en te optimaliseren. Het is RR Motorsports gelukt om de genoemde succesfactoren met elkaar te verbinden en dit als totaalpakket aan te bieden wat tevens een echte tegenprestatie biedt aan sponsoren van de coureur. RR Motorsports is er trots op dat het hen gelukt is om samen met haar partners en leveranciers een team neer te kunnen zetten met de beste materialen en middelen en bemand door professionele technici, die hun sporen reeds hebben verdiend in de nationale en internationale wegracecompetities.

Om je verder te informeren over o.a. de samenstelling van de  RENT A SUPERBIKE TEAM crew en de inmiddels aangesloten coureur(s), zal er binnenkort meer nieuws verschijnen.

Bij interesse kun je contact opnemen met RR Motorsports via [email protected] of via de website www.rrmotorsports.nl