RW Racing GP TT arrangement: Als VIP naar de de 91e Motul TT Assen!

4597
rw-racing-gp

Wil jij de 91e editie van de Dutch TT meemaken als VIP gast beleven, de MotoGP actie zien, horen en voelen vanaf het een unieke locatie op het binnenterrein van het TT Circuit Assen, een bezoek brengen aan de MotoGP paddock etc. etc. Grijp dan nu je kans, wees er snel bij en bestel nu je tickets voor het RW Racing GP VIP plein.

Een wel heel unieke ervaring, fantastisch, bijzonder, nog nooit eerder zoiets meegemaakt, dat waren over het algemeen de reacties van de bezoekers aan het RW Racing GP VIP-plein tijdens de voorgaande edities van de Dutch TT. Na een tweetal jaren afwezigheid zal het enige Nederlandse Grand Prix Team haar tenten weer opslaan op het TT Circuit Assen. Op het binnenterrein (tussen Veenslang/ Stekkenwal – Winterdijk) wordt er een heus VIP-plein gebouwd met tribunes van waar u een uniek uitzicht heeft en kunt genieten van de actie op de baan.Als VIP naar de de 91e Motul TT Assen!

• De grootste hospitality op de paddock
• B2B met fantastisch uitzicht op de Geert Timmer bocht
• Meet and greet met Barry Baltus en Zonta van den Goorbergh
• Foodtrucks and drinks
• Paddockwalk (obv geldende coronaregels)
• Party met DJ

rw-vipRW Racing GP TT arrangement 2022
Nadat je eerst je auto of motor op de VIP-parking hebt gestald ben je in het RW Racing GP  VIP Paviljoen welkom voor je hapje, drankje en uiteraard voor het volgen van de Grand Prix actie.

Verder hebben alle RW Racing GP gasten – naast de toegang tot bovengenoemd VIP Paviljoen –  toegang tot de VIP-box van het team op de eerste etage van het VIP Building. Compleet ingericht met privé bar, eigen terras voor de box met direct en perfect zicht op de beroemde Geert Timmer bocht. Ook hier staat je drankje de hele dag voor je klaar!

Als klap op de vuurpijl: het arrangement is inclusief bezoek aan de MotoGP paddock. Onder begeleiding van één van de RW Racing GP experts heb je de gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen! (*onder voorbehoud COVID maatregelen geldend op dat moment) Mocht het rennerskwartier vanwege de COVID regels niet toegankelijk zijn, dan volgt er een speciaal Paddock programma met MotoGP gasten in het RW Racing GP VIP Paviljoen inclusief meet & greet mogelijkheden).

Prijzen vanaf € 199,00 per persoon per dag.
Voor bestellingen of meer info: RW RacingGP TT arrangement 2022

Het bovengenoemde programma & arrangement is niet alleen een geweldige en unieke ervaring om de Dutch TT op een wel hele bijzondere en unieke wijze te beleven, het arrangement is tevens ter ondersteuning van het enige Nederlandse Grand Prix Team, RW Racing GP en haar Moto2 coureurs Zonta van den Goorbergh en Barry Baltus.Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter