SAG Team in 2019 en 2020 met Gardner en Nagashima

323
remy-gardner
Remy Gardner (r) | foto© SAG Racing Team

Remy Gardner en Tetsuta Nagashima zullen in 2019 en 2020 uit gaan komen voor het Stop and Go Racing Team (SAG). Dit nieuws heeft het Spaanse Moto2 team middels een officieel persbericht wereldkundig gemaakt.

Het Spaanse Stop and Go Racing Team (SAG) zal in 2019 en 2020 met twee coureurs aan de start verschijnen in de Moto2 klasse van het MotoGP wereldkampioenschap.Nadat dit seizoen Thitipong Warokorn, Alejandro Medina en Jules Danilo afwisselend voor het team in actie kwamen heeft men voor de komende twee seizoenen de Australiër Remy Gardner en de Japanner Tetsuta Nagashima vast weten te leggen.

Nagashima keert hiermee na een jaar weer terug bij het team – de Japanner komt dit seizoen uit voor Idemitsu Honda Team Asia – terwijl Gardner overkomt van het Tech 3 Racing Team waar hij dit seizoen de teamgenoot is van Nederlander Bo Bendsneyder.

Tetsuta Nagashima (r) | foto© SAG Racing Team

Tetsuta Nagashima: “Ik wil het SAG Racing Team bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun en om de twee komende seizoenen weer deel uit te mogen maken van hun sport project. Ik weet zeker dat het twee zeer interessante jaren zullen worden; ik ken het team al en we hebben in het verleden heel goed samengewerkt, dus ik kan me voor de volle 100% inzetten en concentreren op het beter presteren tijdens elke race. We zullen heel intens samenwerken om de best mogelijke resultaten te behalen in klasse welke zeer competitief is.”

Remy Gardner: “Ik ben erg blij om de komende twee seizoenen deel uit te maken van het SAG Racing Team. We zullen heel hard werken om de beste resultaten te behalen. Ik hoop deze winter een goed voorseizoen te maken en het team beter te leren kennen om vervolgens samen op de best mogelijke manier aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen. Ik kijk er echt naar uit om bij m’n nieuwe team aan de slag te gaan!”

Handige links Motul Grand Prix of Japan:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App