SAVE THE DATE: Zaterdag 07 oktober, reünie 15 jaar Molenaar NSF100 Championship

697
molenaar-nsf-100
Molenaar NSF 100 Championship | foto© Mariska Grob

Het Molenaar NSF100 Championship bestaat 15 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren wordt er zaterdag 07 oktober aanstaande een reünie georganiseerd op de TT Junior Track in Assen. Ben jij de afgelopen 15 jaar betrokken geweest en wil je erbij zijn, meld je dan nu aan!!

Sinds het seizoen 2009 is het Molenaar NSF 100 Championship een niet meer weg te denken wegraceklasse, een jeugdcompetitie waar jongens en meisjes van 9 t/m 13 jaar de kans krijgen om op een laagdrempelige, professionele manier te motorracen. Onder begeleiding van een KNMV MT trainer wordt er aandacht besteed aan alle facetten van de motorsport: van techniek tot voeding en van conditie tot mentale kracht. En dat alles in een gezellige sfeer waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en waar discipline belangrijk is.molenaar-nsfVeel huidige en voormalige wegracetoppers begonnen hun carrière in het Molenaar NSF 100 Championship. Zo mochten Scott Deroue, Livio Loi, Bo Bendsneyder, Robert Schotman, Victor Steeman, Walid Khan, Rick Dunnik, Loran Faber, Kas Beekmans, Nick Roelfsema, Loris Veneman, Delano Greven, Thije Ligtermoed en Luuk de Vries mochten zich de afgelopen 14 jaar tot kampioen laten kronen in de competitie die in 2023 dus haar 15-jarige bestaan viert.

Carla Molenaar en haar team willen dit heugelijke feit niet ongemerkt aan zich voorbij laten gaan en het 15-jarig bestaan van de Molenaar NSF100 Cup vieren tijdens een reünie op zaterdag 07 oktober tijdens de finaleronde van het seizoen op de TT Junior Track in Assen.

Onderstaand de uitnodiging om hierbij aanwezig te zijn.

SAVE THE DATE: Reünie NSF 100 Championship
Wij zouden het fantastisch vinden om iedereen weer eens te zien, natuurlijk zijn ook je ouders, of wie jou (destijds) naar de wedstrijden bracht, van harte welkom!

Maar omdat we geen idee hebben wat, en/of hoeveel, er op ons af gaat komen, willen we graag van jou weten of, en met hoeveel personen, je hierbij zou willen zijn, zodat we weten hoe het er organisatorisch uit moet komen te zien.

Daarna zullen we alles concreet maken en zal alle info je worden toegestuurd.

Inschrijven kan via de volgende link: Molenaar NSF 100 ChampionshipVolg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende. Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube                            Vrijwillige bijdrage                     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’