Selwin Hamden zal in 2020 opnieuw van start gaan in de ONK SuperCup 600 klasse van de OW Cup. De coureur uit Rotterdam zal net als het afgelopen seizoen opnieuw uitkomen in de kleuren van Racingteam Edwin Ott motoren.

Het afgelopen seizoen was een leerjaar voor Selwin Hamden. Met name de overstap van een 125cc naar een 600cc machine was een grote stap. Maar niet alleen het vermogen, ook de professionaliteit met de mensen om hem heen waren een nieuwe ervaring voor de jonge Rotterdammer.

Hamden sloot 2019 af met een keurige zesde plaats in de laatste race, voldoende redenen om ook komend seizoen in de klasse actief te blijven en zijn stijgende lijn in 2020 voort te willen zetten.

Selwin Hamden: “Mijn doelen dit jaar zijn een stuk hoger dan vorig jaar. Ik wil vaak in de top 5 eindigen en mezelf uiteindelijk richting een podiumplaats werken. Ik kijk uit naar de eerste wedstrijd waarin jullie gegarandeerd een betere en snellere Selwin in actie gaan zien. Om dat te bereiken heb ik deze winter keihard getraind op onder andere kartbikes en elke week bokslessen gevolgd. Ik denk dat dit een hele goede voorbereiding zal zijn op het seizoen 2020 met hetzelfde team die mij daarin steunt.”

In maart zal Hamden nog naar Spanje afreizen voor een voorjaarstraining alvorens het OW Cup seizoen begin april in Assen van start zal gaan.

 

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App