Simone Corsi ook in Aragon teamgenoot Bo Bendsneyder

226
simone-corsi
Simone Corsi | foto© Nico Schneider

Simone Corsi zal ook komend weekend in Aragon als teamgenoot optreden van Bo Bendsneyder binnen het Nederlandse NTS RW Racing GP. De geplande invalbeurt van de Zwitser Jesko Raffin kan geen doorgang vinden.

In eerste instantie zou Simone Corsi alleen afgelopen weekend tijdens de Gran Premio Octo di San Marino e della Riviera di Rimini als vervanger optreden van de onlangs bij het Nederlandse Grand Prix Team ontslagen Zuid-Afrikaan maar de Italiaan krijgt komend weekend in Aragon opnieuw een kans.Het enige Nederlandse Grand Prix Team was voornemens om vanaf de eerstvolgende wedstrijd in Aragon Jesko Raffin in te zetten. Alles hiervoor was ook in kannen en kruiken maar aangezien de Zwitser dit seizoen ook als testcoureur voor chassisfabrikant Kalex werkt en hij in die hoedanigheid ook eerste reserve coureur is bij het Duitse Intact Dynavolt Racing is hij genoodzaakt om in ieder geval komend weekend de geblesseerde Marcel Schrötter te vervangen.

De Duitser liep afgelopen weekend in Misano een gecompliceerde sleutelbeenbreuk op en is naar alle waarschijnlijk voor langere tijd uitgeschakeld.

 

Handige links Gran Premio Octo di San Marino e della Riviera di Rimini:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App