Taz Taylor zal de laatste drie World Supersport 300 wedstrijden uit gaan komen voor het Nederlandse Sourz Foods – Benjan Racing Team. De 19 jarige Brit neemt de plaats in van de Nieuw Zeelandse jongedame Avalon Biddle.

Na een moeizame start van het World Supersport 300 seizoen hebben het Nederlandse Sourz Foods – Benjan Racing Team en de Nieuw Zeelandse Avalon Biddle in goed onderling overleg besloten hun samenwerking vroegtijdig te beëindigen. De Nieuw Zeelandse keert binnenkort terug naar haar geboorteland om zich daar voor te gaan bereiden op het nationale Supersport 600 seizoen.

De vrijgekomen plaats binnen het team zal ingenomen worden door de Brit Taz Taylor. Onlangs werkten de 19 jarige coureur en het Nederlandse team samen een goede test af, een test die geleidt heeft tot een overeenkomst voor de laatste drie wedstrijden van het seizoen.

Taylor is al een aantal jaren actief in de Moto3 klasse van het British Superbike Championship waar hij al diverse aansprekende resultaten wist te scoren. Zo werd Taylor in 2014 en 2015 tweede in het klassement en wist hij dit seizoen in de Britse Moto3 klasse al twee keer een podiumplaats te behalen.