Spannende ontknoping Molenaar NSF100 Cup komend weekend in Assen

488
thije-ligtermoed
2021 Molenaar NSF 100 kampioen Thije Ligtermoed | foto© Mariska Grob

Wie volgt Thije Ligtermoed op als kampioen van de Molenaar NSF100 Cup? Komend weekend worden er maar liefst vier races verreden op de TT Junior Track in Assen en dan krijgen we antwoord op die vraag!

Zowel op zaterdag 1 oktober als zondag 2 oktober worden er 2 races verreden op de TT Junior Track. Er zijn dan ook 100 punten te vergeven, en met 6 rijders dicht bij elkaar in de tussenstand belooft de strijd om de titel spannender te worden dan ooit! Koploper in het kampioenschap is Dean Gouw met 165 punten, maar hij wordt op de voet gevolgd door Luuk de Vries, Kyano Schoo en Julian van Kalkeren, die allemaal 162 punten achter hun naam hebben staan. Winnaar van de laatste wedstrijddag in Veldhoven JayJay den Hoed heeft laten zien dat hij steeds sterker voor de dag komt, en zijn achterstand op de leider in de tussenstand is geslonken tot 16 punten, terwijl Shayden Rodgers erop gebrand is om de leiding die hij tot de vorige wedstrijd nog in handen had weer terug te pakken. Met 18 punten heeft hij daar nog alle kans op. Ook Yauri Crienen maakt nog kans op de titel.Met zes rijders binnen 18 punten van elkaar beloven het wel heel spannende races te worden! Het programma van het NK Junior Moto Racing begint komende zaterdag in Assen om 09:00 uur.

Na afloop zal de prijsuitreiking en de huldiging van de kampioen plaatsvinden. Dan weten we welke naam achter die van Thije Ligtermoed op de grote kampioensbeker zal komen te staan.

Het volledige tijdschema van de NK Junior Moto Races in Assen op 1 en 2 oktober vind je op de website van de KNMV en via onderstaande link .

De races op de TT Junior Track in Assen zijn gratis toegankelijk voor het publiek. Kom je ook de jonge talenten van de Molenaar NSF100 Cup aanmoedigen?
Handige links NK Junior Moto Racing Assen (7) 2022:

Tijdschema en volledige uitslagenRacesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter