Sporttravel: Haarbocht VIP Lounge TT 2017

527

Racesport.nl partner Sporttravel maakt jullie graag deelgenoot van de nieuwe VIP Lounge hospitality die men gaat aanbieden om vanaf  de “toproof” van de nagelnieuwe Haarbocht tribune de 87e Dutch TT te gaan volgen.

U zult tijdens de 87e Dutch TT in Assen uw ogen uitkijken, een compleet nieuwe tribune is “herrezen” bij de Haarbocht. Met 10.000 stoeltjes, op een verhoogde betonnen structuur met zicht op een groot gedeelte van het eerste gedeelte van het circuit en uiteraard een super vidi-wall voor uw neus: de nieuwe Haarbocht tribune is een feit.Bovenop de tribune zal een VIP terras gecreëerd worden waar Sporttravel u en uw gasten een unieke ervaring gaat bieden met een VIP Hospitality op zo’n 25 meter hoogte: de Haarbocht Lounge.

In de verrassend ingerichte lounge worden de gasten vanaf 07.30 uur ’s morgens ontvangen met koffie, thee en diverse lekkere versnaperingen. Het Haarbocht Lounge  arrangement is inclusief VIP parking zodat u en uw gasten ontspannen het circuit kunnen bezoeken.

Uiteraard is de mooiste TT beleving om midden tussen de fans de races te aanschouwen. Direct onder de Haarbocht Lounge bevindt zicht de Haarbocht tribune waar wij speciaal voor u en uw gasten plaatsen hebben gereserveerd op het -overdekte- gedeelte van de tribune.  Ruim voordat het MotoGP geweld losbarst, volgt een uitgebreide lunch in de Haarbocht Lounge. Vanaf de lunch is er open bar met frisdranken, bier & wijnen en na de Grand Prix trakteert Sporttravel u op Bites & Bubbles in de Lounge of op het VIP deck terras.

 

Het Haarbocht VIP arrangement in detail:

  • VIP Parking
  • Toegang Haarbocht Lounge
  • Ontbijt ontvangst
  • Tickets Haarbocht tribune (overdekt)
  • Lunch buffet
  • Open bar (bier/wijn/frisdranken)
  • Diverse snacks en fruit in de middag

De verkoopprijs bedraagt € 349,- voor zondag en € 478,- voor 2 dagen (incl. BTW )

Voor meer info: http://bit.ly/2nKvknX

 

Handige links Gran Premio Motul de la República Argentina:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag