Supercross Arnhem verliest publiekstrekker Ricky Carmichael lange tijd uitgeschakeld! De Amerikaanse Supercrosskampioen en publiekstrekker van de komende Supercross in Arnhem Ricky Carmichael is voor vier maanden uitgeschakeld door een afgescheurde kruisband die hij vandaag opliep tijdens een training in California. Hij zal daar aan geopereerd moeten worden. Dit kan echter pas gebeuren als de ergste zwellingen weg zijn.

Carmichael zal het hele supercross seizoen moeten missen en zal pas tijdens de eerste outdoor wedstrijd weer aan de start staan. Dit maakt de weg vrij voor Chad Reed, die de titel vorig jaar op een haar na miste, maar wel de laatste zes Supercrosswedstrijden op zijn naam schreef.

Viertakt
Geruchten gaan dat Carmichael gewond raakte bij het testen van de CRF 450 viertakt. Carmichael zou niet tevreden zijn over zijn testresultaten tot nu toe op de CR250 en na het proberen van de viertakt en het zien van Kevin Windham’s testtijden ook voor de viertakt gaan kiezen. Hij zou dan de Supercrosswedstrijden van Arnhem en Seville overslaan om meer te tijd te hebben voor het testen van de viertakt.

Overige deelnemers
Verder bereikte ons het nieuws dat ook Mike LaRocco en Sebastien Tortelli om verschillende redenen de twee Europese ronden van het World Supercross Kampioenschap, waaronder die in Arnhem, aan zich voorbij laten gaan.

Je kunt nog ssteeds kaarten winnen op ons Crosszusje mxo.nl

Klik hier om direct naar MXO.nl te gaan.