Suzuka 8H: PJ Jacobsen vervangt Leon Camier bij Red Bull Honda

358
suzuka
Suzuka 8H Red Bull Honda | foto© Honda Racing

PJ Jacobsen zal tijdens de Suzuka 8H de plaats innemen van de onlangs geblesseerd geraakte Leon Camier binnen het officiële Honda fabrieksteam. De Amerikaan wordt op zijn beurt binnen Team MuSASHI RT HARC-Pro vervangen door de Fransman Randy de Puniet.

Nadat Leon Camier onlangs tijdens de laatste voorbereidingstest van de prestigieuze Suzuka 8H geblesseerd raakte moest het officiële Honda fabrieksteam op zoek naar een vervanger en teamgenoot voor Takaaki Nakagami en Takumi Takahashi.Deze vervanger is inmiddels binnen eigen Honda gelederen gevonden. De Amerikaan PJ Jacobsen, die oorspronkelijk samen met Dominique Aegerter en Ryu Mizuno het MuSASHI RT HARC-Pro team zou vormen, is door Honda gevraagd om de plaats binnen het door Red Bull gesponsorde Honda fabrieksteam over te nemen van Camier.

De plaats van PJ Jacobsen binnen het MuSASHI RT HARC-Pro team wordt na de overstap van de Amerikaan op zijn beurt weer ingenomen door voormalig MotoGP coureur Randy de Puniet. De Fransman testte eerder al voor het team, echter werd hij toen te licht bevonden en uiteindelijk niet geselecteerd.

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl WebApp via: pwa.racesport.nl