KTM Factory Racing biedt twee raceklare 2019 KTM RC16 MotoGP machines te koop aan. Voor een bedrag van € 288.000 (exclusief de verschuldigde BTW) kunt u de nieuwe eigenaar worden van één van deze unieke KTM MotoGP machines.

Voor de MotoGP fans onder ons die nog ergens een oude sok met euro’s in de kast hebben liggen of beschikken over een goedgevulde bankrekening bestaat er de mogelijkheid om in het bezit te komen. De motorfietsen zijn in het seizoen 2019 bereden door Red Bull KTM Factory Racing coureur Pol Espargaró.

De Spanjaard wist zicht er het afgelopen seizoen op het Misano World Circuit Marco Simoncelli als derde mee kwalificeren voor de race, acht top tien klasseringen te scoren en in totaal 100 WK punten te behalen in de koningsklasse in 2019.

De nieuwe eigenaren van de unieke MotoGP machine worden na het overmaken van het gevraagde bedrag niet alleen met de motorfiets huiswaarts gestuurd. KTM doet het volgende er namelijk ook nog eens gratis bij.

  • Twee originele Pol Espargaró’s racepakken
  • Een door Pol Espargaró gesigneerde helm
  • Een VIP-MotoGP bezoek aan een MotoGP evenement in 2021 naar keuze*. Tijdens deze weekenden is er een ontmoeting met de KTM MotoGP coureurs en ontvangt u ook nog eens een volledige set Red Bull KTM Factory Racing-teamkleding.
  • Weekend toegang tot het Red Bull Energy Station met volledige catering en versnaperingen

De prijs van de 2019 KTM RC16 , inclusief bovengenoemde toebehoren, bedraagt € 288.000 euro (ex. BTW).

Voor serieuze vragen kunt u een mail sturen naar rc16@ktm.com, waarna KTM zich het recht voorbehoudt om een koperslijst samen te stellen en een definitieve beslissing te nemen over de uiteindelijke bestemming van de twee genoemde racemotoren.

Link voor meer details: KTM RC16 2020 Sales Document

*Indien er publiek is toegestaan
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App