Team GoEleven en Philipp Öttl onthullen 2023 kleurstelling

2905
team-go-eleven
2023 Team GoEleven Ducati Panigale V4-R | foto© Alberto Scarzello

Afgelopen zaterdag trapten Team GoEleven en Phillip Öttl het 2023 seizoen af in het Italiaanse Cherasco. Tijdens een drukbezochte presentatie op het hoofdkantoor van het  Italiaanse team werd de kleurstelling onthuld van de Ducati waarmee de Duitser het komende seizoen actief zal zijn in het FIM Superbike World Championship.

Team GoEleven zal in 2023 opnieuw actief zijn in het FIM Superbike World Championship. Net als het afgelopen seizoen zal Philipp Öttl de Ducati Panigale V4-R gaan bemannen. Het team onthulde zaterdagavond 14 januari op hun thuisbasis in het Italiaanse Cherasco hun plannen voor komend seizoen. Speciale gast tijdens de presentatie was voormalig MotoGP en WorldSBK coureur Ruben Xaus, een goede vriend van teambaas Giovanni Ramello.

Tijdens de presentatie werd tevens de nieuwe kleurstelling onthuld van de machine waarmee de voormalig Grand Prix coureur in 2023 op jacht zal gaan naar succes in het op productiemachines gebaseerde wereldkampioenschap.

Philipp Öttl: “De teampresentatie was geweldig! Het was de eerste keer dat ik het echte Go Eleven Galà meemaakte, vorig jaar was het veel kleiner vanwege de toen geldende Covid beperkingen. Ik heb er echt van genoten, het was goed om mijn monteurs weer te ontmoeten en erg gezellig met de sponsors en alle aanwezige fans. Ik zag voor het eerst de nieuwe 2023 motor, ik vind hem echt mooi geworden. Het ontwerp is niet echt anders dan vorig jaar, maar er zijn veel nieuwe onderdelen! Nu kijk ik uit naar de eerste pre-season test. De winterstop was kort, ik heb ook wat getraind met mijn eigen motor, maar ik kan niet wachten om weer op mijn Superbike te rijden en weer samen te werken met mijn hele team!”

De eerste tests van het seizoen 2023 voor Öttl en Team GoEleven staan binnenkort op het programma, en wel op 25 en 26 januari Jerez de la Frontera en vervolgens op 31 januari en 01 februari in Portimão!