Team Hartog doneert recordbedrag aan Against Cancer

387
rob-hartog
Rob Hartog (m) - Against Cancer | foto© Erik de Ruijter

Team Hartog was woensdag 18 juli voor de zesde keer aanwezig tijdens de circuitdag van Against Cancer. Tijdens deze bijzondere dag konden de kinderen even hun race tegen deze vreselijke ziekte opzij zetten en genieten van activiteiten op TT Circuit Assen. Ook werd er door Team Hartog een donatie gedaan met een prachtig bedrag van € 10.000,-.

Stichting Against Cancer organiseerde woensdag 18 juli voor de 14e keer de jaarlijkse circuitdag op het TT Circuit Assen. Team Hartog – Against Cancer is vanaf 2012 van de partij als officiële partner van de stichting. Tijdens de circuitdag is het doel om kinderen, en tevens het complete gezin, een glimlach te bezorgen tegen hun race tegen de vreselijke ziekte kanker. Tijdens de dag zijn er veel activiteiten. Zo kunnen kinderen mee achterop de motor, waaronder bij Rob Hartog, of mee in een raceauto. Ook is er veel vertier op de paddock met behulp van onder andere het leger, politie en brandweer.Daarnaast is de dag bedoeld om geld op te halen voor de Stichting Against Cancer, zodat zij naast de circuitdag ook reizen kunnen organiseren met gezinnen. Team Hartog – Against Cancer zet zich daar ook voor in en is het dit jaar gelukt om een recordbedrag van € 10.000,- bij elkaar te brengen! Dit bedrag wordt bij elkaar gebracht door middel van een veiling tijdens de teampresentatie waar er dit jaar weer zeer goed geboden werd op de mooie items die werden ingebracht. Maar daarnaast werd er ook geld bij elkaar gebracht door acties die onder de naam van ons team zijn gehouden door onder andere Jack van Hoof en Lucien en Evelien Krans; waarvoor dank! Ook de Dorna heeft bijgedragen door het beschikbaar stellen van extra paddockpassen en gesigneerde t-shirts.

Er werd veel geld opgehaald voor de stichting en er waren gedurende de zonnige dag veel glimlachen te zien, waardoor Stichting Against Cancer en wij als Team Hartog konden spreken van een zeer geslaagd evenement!

Rob Hartog: ‘We zijn als team altijd erg dankbaar dat we iets kunnen betekenen tijdens dit evenement. Het is erg mooi om deze kinderen te zien lachen, al blijft het altijd ook een erg dubbel gevoel als je weet wat deze kinderen en hun gezinnen doormaken. Ik heb tijdens de dag veel blije gezichten gezien en het weer was prachtig, waardoor we mooie ritjes met de kinderen op de motor konden maken. Ook zijn we heel trots dat we een recordbedrag bij elkaar hebben kunnen brengen en ik wil iedereen bedanken die hiervoor zijn steentje heeft bijgedragen; top!’

Voor Rob Hartog breekt nu echt de lange zomerstop aan. De volgende wedstrijd voor Team Hartog is op Nederlandse bodem, tijdens het IDM in Assen die van 7 t/m 9 september wordt verreden. Een week later wordt het World Supersport seizoen hervat op het circuit van Portimão in Portugal.

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl WebApp via: pwa.racesport.nl