Tickets uitgestelde 90e editie Dutch TT behouden geldigheid

134
dutch-tt-2019
Dutch TT 2019 | foto© TT Circuit Assen

Zoals bekend gaat de 90e editie van de Dutch TT vanwege de uitbraak van het coronavirus niet door op de oorspronkelijk geplande data (26 t/m 28 juni). Of er een vervangende datum komt later in het jaar of dat het evenement doorgeschoven wordt naar 2021 is nog niet bekend. Wel bekend is dat reeds aangeschafte tickets gewoon hun geldigheid behouden.

Helaas houden de recente maatregelen van de regering in dat de 90 editie van de Dutch TT wordt verplaatst naar dit najaar of volgend seizoen. Het TT-bestuur is hierover in gesprek met organisator Dorna.

Natuurlijk is de teleurstelling binnen de organisatie van het TT Circuit Assen groot, maar ondanks dat staat men volledig achter dit regeringsbesluit. De gezondheid van de fans en alle andere betrokken partijen heeft op dit moment de hoogste prioriteit.

Wat betreft de fans die al in het bezit zijn van een toegangsbewijs voor zowel de 90e editie van de Motul TT Assen als ook de Nederlandse ronde van het FIM Superbike Championship (welke reeds verplaatst was van april naar augustus (23 t/m 25) en om dezelfde redenen ook op deze nieuwe data niet door zal gaan), deze behouden gewoon hun geldigheid. Met andere woorden, worden beide evenementen later dit jaar gehouden of doorgeschoven naar 2021 dan heeft u gewoon toegang met het oorspronkelijke toegangsbewijs.

Vriendelijk verzoek
Met dit bericht hopen we jullie als Racesport.nl bezoekers meer duidelijkheid te hebben gegeven aangaande de reeds aangeschafte tickets voor de Dutch TT en de Nederlandse ronde van het FIM Superbike World Championship. Wij willen jullie dan ook vriendelijk verzoeken ons hierover niet meer te bellen of mailen, als Racesport.nl redactie zijn wij hierin namelijk geen partij.
Zijn er nog onduidelijkheden dan kunnen jullie daarvoor contact opnemen met het TT Circuit Assen. De bereikbaarheid van het TT Circuit blijft ongewijzigd ondanks het afgelasten of uitstellen van bovengenoemde evenementen.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App