Horst Saiger is bij een crash tijdens een test op de Oostenrijkse Red Bull Ring zwaargewond geraakt. De bekende Oostenrijkse Road Racing coureur ligt momenteel in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Horst Saiger was de afgelopen dagen op de Oostenrijkse Red Bull Ring om daar op zijn IXS Yamaha R1 de nodige testkilometers te maken. Tijdens één van de sessies ging het vreselijk mis toen de remmen van zijn Yamaha niet bleken te werken bij het aanremmen van de tweede bocht na start en finish van het bekende Oostenrijkse circuit.

De bekende Road racer werd meteen na het ongeval overgebracht naar een nabij het circuit gelegen ziekenhuis. Saiger zou bij het ongeval o.a. verschillende botbreuken hebben opgelopen en wordt volgens een door het team uitgebrachte verklaring momenteel in een kunstmatige coma gehouden. De situatie wordt door het team weergegeven als kritiek maar inmiddels stabiel.
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App