Toprak Razgatlioglu: Opnieuw positieve uitslag Covid-19 test, geen Aragon test

1184
toprak-razgfatlioglu
Toprak Razgatlioglu | foto© Yamaha Racing

Toprak Razgatlioglu zal de komende twee dagen niet in actie komen tijdens de tweedaagse Yamaha test op Motorland Aragon. Het Turkse talent, die al sinds 1 april in quarantaine verblijft, kreeg zaterdag namelijk opnieuw een positieve uitslag van een Covid-19 test.

Geen goed nieuws voor het Pata Yamaha with Brixx WorldSBK team. Nadat het team Toprak Razgatlioglu onlangs al een groot deel van de WorldSBK test op Circuit de Barcelona-Catalunya moest missen vanwege een Covid-19 besmetting blijkt het Turkse talent – ondanks dat hij geen symptomen heeft – zaterdag opnieuw een positieve uitslag gekregen te hebben na een nieuwe verplichte test.

De Turkse rijder heeft zijn Covid-19 besmetting dus nog niet achter zich gelaten en hij kan hierdoor de komende twee dagen niet deelnemen aan de door zijn team geplande test op Motorland Aragon.

Het Pata Yamaha with Brixx WorldSBK team zal echter wel met twee coureurs in Aragon actief zijn. Naast nieuwkomer Andrea Locatelli heeft het team Niccolò Canepa gevraagd om als vervanger op te treden van Razgatlioglu. Hoe fit hij is, en of Canepa helemaal hersteld is van zijn onlangs bij een trainingscrash in Valencia gebroken linker enkel is niet bekend. Al is het feit dat hij kan rijden al meer dan menigeen een aantal weken terug na zijn operatie verwacht zal hebben.

Naast het Pata Yamaha with Brixx WorldSBK team zullen ook het officiële Ducati WorldSBK team met Scott Redding en Michael Ruben Rinaldi maandag en dinsdag in Aragon aanwezig zijn, net als een aantal andere WorldSBK satellietteams.

Racesport.nl Supporter
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter