TT Circuit Assen ook de komende drie jaar op WorldSBK kalender

2452
worldsbk-assen-2022
WorldSBK race TT Circuit Assen 2022 | foto© Jan Timmerman

Het TT Circuit Assen zal ook in 2023, 2024 en 2025 deel uit blijven maken van de FIM Superbike World Championship kalender. Dit nieuws maakte TT-bestuursvoorzitter Arjan Bos zondag na afloop van de Motul TT Assen bekend in een gesprek met een select aantal mediavertegenwoordigers.

Terwijl de 91e editie van de Dutch TT in volle gang was dit weekend zijn het TT-bestuur en Dorna een nieuw driejarig contract overgekomen aangaande de Nederlandse ronde van het FIM Superbike World Championship op het TT Circuit Assen.

Het dit seizoen aflopende contract werd met drie jaar verlengd waardoor het TT Circuit Assen ook in 2023, 2024 en 2025 verzekerd is van een WorldSBK evenement.

Het TT Circuit Assen heeft nog een contract met Dorna voor het organiseren van de Dutch TT tot en met het seizoen 2026. Volgens TT-bestuursvoorzitter Arjan Bos zal men in 2024 met Dorna in gesprek gaan voor een verlenging van dit contract.Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter