Vrijwilligers op het TT Circuit Assen, de mannen en vrouwen die alle evenementen mede mogelijk maken! Wil jij in 2021 ook vrijwilliger worden? Dat kan!

Het TT Circuit Assen kent ruim 1550 vrijwilligers, verdeeld over de zogenaamde Buitenring (ca. 750 vrijwilligers) en Binnenring (ca. 800 vrijwilligers). De Binnenring wordt gevormd door alle (baan)officials die zich direct of indirect bezighouden met het sportieve aspect op het circuit. De kaartverkopers en controleurs, parkeerwachters en verkeersregelaars vormen gezamenlijk de Buitenring.

Binnenring officials
Voor de Binnenring is het TT Circuit Assen voortdurend op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van bijvoorbeeld baancommissaris of baancommissaris/EHBO. Daarnaast zoekt men kandidaten voor de functie van tijdwaarnemer. Wil je dicht bij de sport betrokken zijn, maar ook een representatieve functie vervullen dan is medewerker tankstation of medewerker Riders Info wellicht iets voor jou. Uiteraard zijn alle functies geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Buitenring officials
Vrijwilliger zijn bij de Buitenring heeft z’n charme. Tijdens alle evenementen die toegankelijk zijn voor publiek wordt een beroep gedaan op deze groep vrijwilligers. Hoogtepunten zijn natuurlijk de TT, het WK Superbike, het Truckstar Festival, het WK motorcross en de Gamma Racing Day. De Buitenring levert dan alle verkeersregelaars, parkeerbegeleiders, kaartverkopers en controleurs. Geeft het je een kick om bij deze evenementen betrokken te zijn; 100.000 mensen en 17.000 motoren te zien of 20.000 auto’s naar hun plek te dirigeren, meld je dan aan als vrijwilliger bij de Buitenring!

Ben je door het zien van bovenstaande video enthousiast geworden en lijkt het jou ook leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan op of rondom het TT Circuit Assen?

Meld je dan nu aan via het volgende inschrijfformulier: TT Officials contactformulier

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App