TT Circuit Assen zoekt officials

844
officials
TT Officials in actie tijdens de 2017 Dutch TT | foto© Racesport.nl - Jan Timmerman

Het TT Circuit Assen is voor komend seizoen op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, vrijwilligers die zich willen inzetten als official op het bekende Drentse circuit. Het TT Circuit Assen is op zoek naar zowel Binnen- als ook Buitenring officials.

De grote groep vrijwilligers op het TT Circuit Assen spelen een belangrijke rol in het mogelijk maken van de verschillende evenementen welke er gedurende het seizoen georganiseerd worden. Zo kent het TT Circuit Assen maar liefst 1550 vrijwilligers verdeeld over twee groepen, de Buitenring (ongeveer 750 vrijwilligers) en de Binnenring (ongeveer 800 vrijwilligers).

De vrijwilligers uit de Binnenring vrijwilligers (baanofficials) houden zich voornamelijk bezig met sportieve aspect terwijl de Buitenring vrijwilligers zich hoofdzakelijk bezighouden met taken als kaartverkoop, controleurs en diverse taken aangaande het parkeren.

Binnenring officials:
Voor de Binnenring is het TT Circuit Assen voortdurend op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van bijvoorbeeld baancommissaris of baancommissaris/EHBO. Daarnaast zoekt men kandidaten voor de functie van tijdwaarnemer. Wil je dicht bij de sport betrokken zijn, maar ook een representatieve functie vervullen dan is medewerker tankstation of medewerker Riders Info wellicht iets voor jou. Uiteraard zijn alle functies geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Buitenring officials:
Vrijwilliger zijn bij de Buitenring heeft z’n charme. Tijdens alle evenementen die toegankelijk zijn voor publiek wordt een beroep gedaan op deze groep vrijwilligers. Hoogtepunten zijn natuurlijk de TT, het WK Superbike, het Truckstar Festival, het WK motorcross en de Gamma Racing Day. De Buitenring levert dan alle verkeersregelaars, parkeerbegeleiders, kaartverkopers en controleurs. Geeft het je een kick om bij deze evenementen betrokken te zijn; 100.000 mensen en 17.000 motoren te zien of 20.000 auto’s naar hun plek te dirigeren, meld je dan aan als vrijwilliger bij de Buitenring! Sportverenigingen zijn ook welkom, leuk als clubbinding en zeker ook goed voor de clubkas.

Klik op de volgende link voor de folder met alle informatie over vrijwilligers voor zowel in de Binnen- als ook in de Buitenring: Flyer Vrijwilligers TT Circuit Assen

Ook is het mogelijk om je direct aan te melden, dit kan door het contactformulier in te vullen en deze te versturen: Officials TT Circuit Assen contactformulier