TT Pubquiz: Zondagmiddag 19 april 13:00 uur

320
tt-pubquiz

Weet jij alles over het TT Circuit Assen, de MotoGP en het FIM Superbike World Championship? Of zou je wel eens wat meer willen weten? Doe dan zondagmiddag 19 april mee met de TT Pubquiz!

Zondagmiddag 19 april 13:00 uur, dat is het moment waarop op het TT Circuit Assen normaalgesproken de lichten op groen zouden gaan voor de tweede World Superbike tweede race van het weekend. Helaas zit er dit niet in vanwege de uitbraak van het coronavirus en is de Nederlandse ronde van het FIM Superbike World Championship verplaatst naar het weekend van 21 t/m 23 augustus 2020.

Om de fans toch nog een leuke motorsportdag te kunnen bezorgen organiseert het TT Circuit Assen zondagmiddag een TT Pubquiz.

Weet jij alles over het TT Circuit Assen, de MotoGP en het FIM Superbike World Championship? Of zou je wel eens wat meer willen weten? Schrijf je dan snel in.

Registeren kan via de website www.ttpubquiz.nl. (let op: VOL =VOL)

De quiz is te volgen via de website www.ttpubquiz.nl en de presentatie wordt verzorgt door  Diederick de Vries. De winnaar ontvangt 2 VIP-kaarten voor de Nederlandse ronde van het WK Superbike in Assen. Alvast heel veel plezier en succes gewenst!

WK Superbike 2007
Aansluitend op de TT Pubquiz zal er zondagmiddag vanaf 13:45 uur een video te zien zijn op het TT Circuit Assen YouTube kanaal met unieke beelden van de in 2007 verreden Nederlandse ronde van het FIM Superbike World Championship op het TT Circuit Assen.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App