Update 2021 WorldSBK kalender: Estoril naar eind mei

2470
michael-van-der-mark
Michael van de Mark (60) - Estoril 2020 | foto© Yamaha Racing

De FIM en de Dorna WSBK Organization (DWO) hebben vrijdag 16 april bekend gemaakt dat het Circuito Estoril in het weekend van 28 t/m 30 mei plaats van handeling is voor de tweede ronde van het 2021 FIM Superbike World Championship.

Er is opnieuw een wijziging wat betreft de 2021 FIM Superbike World Championship kalender. Het seizoen zal zoals al eerder bekend werd gemaakt geopend worden in het weekend van 21 t/m 23 mei op Motorland Aragon. Nieuw is dat een week later in Estoril de tweede ronde van het seizoen wordt verreden, het Portugese circuit waar in 2020 het finale weekend plaatsvond. Kwamen in 2020 nog alle drie categorieën in actie in Estoril, in 2021 zullen alleen de WorldSBK en WorldSSP klasse er hun opwachting maken.

De FIM en de Dorna WSBK-organisatie werken voortdurend samen met de overheidsfunctionarissen en de circuits om de veiligheid van iedereen voorop te blijven stellen en ervoor te zorgen dat het oorspronkelijk geplande programma voor alle drie de klassen wordt uitgevoerd.

Verdere updates van de 2021 WorldSBK kalender zullen dienovereenkomstig worden gecommuniceerd.

Onderstaand de nieuwe 2021 WorldSBK kalender (16-04-2021):Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter