Update (2) toestand bakkenist Jeffrey Verhagen

543
verhagen
Bakkenist Jeffrey Verhagen in actie tijdens de Gamma Racing Day

De zaterdag 27 augustus in Oschersleben verreden WK Zijspannen wedstrijd werd overschaduwd en vroegtijdig afgebroken vanwege een crash van de combinatie John Smits & Jeffrey Verhagen. Hoewel stuurman Smits ongedeerd bleef bij de crash liep bakkenist Verhagen zware verwondingen op.

Verhagen werd direct na de crash met diverse verwondingen per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in het nabij het circuit gelegen Magdeburg. Hier heeft de bakkenist inmiddels een operatie ondergaan en is zijn toestand volgens de behandelende artsen stabiel.Onderstaand het bericht wat opgesteld is door de familie Verhagen:

Vorig weekend kwam bakkenist Jeffrey Verhagen met Sidecar Racingteam Smits in actie tijdens de WK Zijspannen in Oschersleben. Tijdens de zaterdagwedstrijd maakte de combinatie een zware crash mee, waarbij de 26-jarige Verhagen o.a. meerdere botbreuken en nekletsel opliep. De familie van Jeffrey wil graag onderstaande update naar buiten brengen:

Zoals jullie weten is Jeffrey gecrasht op het circuit van Oschersleben. Even een korte update: Jeffrey ligt in Magdeburg in het ziekenhuis. Zijn toestand is op het moment stabiel. Hij ligt op de ‘Intensivstation’(IC) en wij hopen op een spoedig herstel. De familie wil graag de privacy van Jeffrey waarborgen en stelt het dan ook zeer op prijs dat dit gerespecteerd wordt ivm zijn herstel.

Update 2: 13-09-2016 18:00 uur
Zoals beloofd zullen we (familie Verhagen) wekelijks een update plaatsen, mocht er nieuws zijn over Jeffrey. Jeffrey heeft inmiddels verschillende operaties gehad en er staat er ook nog één op de planning. Hij heeft de operaties, die hij heeft gehad, goed doorstaan en zijn situatie is stabiel. De familie van Jeffrey wil graag de privacy van Jeffrey waarborgen en stelt het dan ook zeer op prijs dat dit gerespecteerd wordt in verband met zijn herstel.

Mochten jullie hem een hart onder de riem willen steken, stuur dan een kaartje naar:

  • t.n.v Jeffrey Verhagen
  • Städtische Klinikum
  • Intensivstation zimmer 11
  • Birkenallee 34
  • 39130 Magdeburg
  • Duitsland

Namens de gehele Racesport.nl redactie wensen wij Jeffrey een spoedig en volledig herstel toe.