Vacature: Chauffeurs WorldSBK- en MotoGP motorhomes

777

Ben jij motorsportliefhebber, chauffeur (minimaal rijbewijs C) en beschik je tijdens het motorsport seizoen over voldoende vrije tijd? Dan is Paul Sannen op zoek naar jou.  

U heeft ze vast wel eens zien staan in het paddock tijdens de MotoGP- en World Superbike evenementen; de prachtige motorhomes waarin de coureurs verblijven gedurende het raceweekend.

Een groot aantal van deze motorhomes worden verhuurd door Paul Sannen b.v.b.a. uit het Belgische Mol. Naast de verhuur worden de motorhomes ook op de plaats van bestemming afgeleverd door chauffeurs van het Belgische bedrijf en wordt er ter plaatse de benodigde service verleend.

Voor deze dienstverlening is Paul Sannen op zoek naar chauffeurs die op oproepbasis de motorhomes van en naar de diverse circuits binnen Europa willen rijden en gedurende de Grand Prix en de WorldSBK weekenden in het paddock service willen verlenen (schoonmaken, aansluitingen verzorgen, storingen oplossen etc.)

Bij jij in het bezit van de benodigde rijbewijzen, motorsportliefhebber, beschik je gedurende het motorsport seizoen over voldoende tijd en is deze klus jou op het lijf geschreven?

Neem dan contact op met Paul Sannen voor meer informatie en de mogelijkheden via het mailadres [email protected]