Vacature: Kom jij het Racesport.nl uitslagenteam versterken

1617
racesport-team
Het Racesport.nl team tijdens een eindejaarsborrel - december 2022

Racesport.nl is al meer dan 20 jaar een begrip binnen de Nederlandse wegracesport. Dagelijks weten tienduizenden Nederlandse fans de weg naar de website te vinden. Aan de basis hiervan staat een team van zeer gedreven vrijwilligers, die betrokken zijn bij de sport en het leuk vinden hun passie te delen. Voor het Racesport.nl ‘uitslagenteam’ zijn we voor komend seizoen op zoek naar versterking, vrijwilligers die op toerbeurt binnen het team mee willen draaien tijdens de drukke raceweekenden.

Vacature Racesport.nl uitslagen team
Naast redactieleden, fotografen, een commercieel medewerker en een technische crew beschikken we als Racesport.nl over een team van vrijwilligers, vrijwilligers die tijdens de raceweekenden de redactie ondersteunen en zorgen voor een tijdige plaatsing van de pdf-uitslagen waar we ons als Racesport.nl mee onderscheiden van veel andere motorsport websites. Voor deze laatste groep zijn we voor komend wegrace seizoen op zoek naar versterking.

Binnen een team van vrijwilligers ben je op toerbeurt beschikbaar tijdens de raceweekenden. Voorafgaand aan de raceweekenden wordt er een planning gemaakt aan de hand van de beschikbaarheid van eenieder. Vervolgens neem je, volgens deze planning, het plaatsen van de betreffende pdf-uitslagen voor je rekening. Deze pdf-uitslagen komen veelal direct na afloop van een sessie per mail binnen waarna jij deze per omgaande via het content management systeem (cms) van de website online zet zodat je collega redactiemedewerker die verslag doet van deze sessie deze meteen kan koppelen aan het te plaatsen verslag.

Samen fixen we het
Vanuit het team krijg je hiervoor hulp en feedback. Van de nieuwe vrijwilligers vragen we niet alleen de nodige tijd maar tevens volop eigen initiatief en een bepaalde drive, discipline en enige stressbestendigheid. Verder heb je vooral in het begin enig doorzettingsvermogen nodig. Je staat er gelukkig niet alleen voor aangezien we met een heel team actief zijn gedurende de raceweekenden. Je kunt hierdoor altijd terugvallen op een aantal collega’s.

Wat krijg je ervoor terug
Als Racesport.nl vrijwilliger maak je niet alleen deel uit van een fantastisch team, je leert de sport van een andere kant kennen en er gaan weleens deuren voor je open die voor veel andere motorsportfans gesloten blijven. Daarnaast beschikt Racesport.nl over een groot netwerk, een netwerk binnen de sport met soms ongekende mogelijkheden waar je in samenspraak je voordeel mee kunt doen.

Hebben we je interesse gewekt?
Wil je meer weten, wil je onderdeel uitmaken van een fantastische groep vrijwilligers die allemaal dezelfde passie delen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan via het mailadres [email protected]Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.