Net als andere jaren is op zaterdagavond 1 mei de traditionele HAMOVE party. Dit jaar zal de band ÔkabaalÕ voor de muzikale omlijsting zorgen. De HAMOVE party staat garant voor een avond gezelligheid, vandaar dat steeds meer mensen afkomen op dit feest. Vorig jaar passeerden maar liefst 900 mensen de toegangsdeur tot de tent.

Maar ook op zondag 2 mei is er muziek. Na een geslaagd eerste jaar wil de HAMOVE hiermee doorgaan. Bezoekers die even iets anders willen horen dan motorgeluid kunnen vanaf 13.00 uur in de tent achter het rennerskwartier terecht voor de nodige gezelligheid. Kas Bendjen verzorgt daar dan namelijk een spetterend optreden.

Door naast het rennerskwartier een camping in te richten bieden wij u de mogelijkheid om de trainingen, wedstrijden en het feest op zaterdagavond mee te maken. U bent van harte welkom met een tent, caravan of motorhome. Aan het kamperen zijn geen extra kosten verbonden. U bereikt de camping via de ingang van het rennerskwartier.
De entree voor de int. motorraces op de wedstrijddag is 15 euro dat is inclusief toegang tot de feesttent op zondagmiddag.