Victor Steeman het snelst op vrijdag in Misano

899
victor-steeman
Victor Steeman | foto© Randy van Maasdijk

Victor Steeman heeft vrijdag tijdens de eerste dag van de Pirelli Made in Italy Emilia-Romagna Round de snelste WorldSSP 300 tijd op de klok gezet. De Nederlander was tijdens de eerste twee vrije trainingen het snelst voor Bruno Ieraci en Adrian Huertas.

Op een zonnig en warm Misano World Circuit Marco Simoncelli stonden er tijdens de eerste dag van de Pirelli Made in Italy Emilia-Romagna Round voor de WorldSSP 300 coureurs twee vrije trainingen op het programma.

Het was Victor Steeman die na afloop van de dag de tijdlijst aanvoerde. De KTM Freudenberg WorldSSP Team coureur noteerde een snelste ronde van 1’50.088 en was daarmee het snelst van de dag voor de Italiaan Bruno Ieraci, de Spanjaard Adrian Huertas, de Brit Tom Booth Amos en de Fransman Hugo de Cancellis.

Regerend wereldkampioen Jeffrey Buis sloot de eerste dag af met de negende rondetijd achter zijn naam, de met nummer 17 rijdende Koen Meuffels noteerde vrijdag de zeventiende rondetijd terwijl de vierde Nederlander in het drieënveertig coureurs tellende veld de eenendertigste tijd van de dag op de klok wist te zetten.

Racesport.nl Liveblog
Voor meer informatie en details van deze tijdens deze eerste dag van de Pirelli Made in Italy Emilia-Romagna Round verreden sessies verwijzen we jullie graag naar het Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog-vrijdag.

Handige links Pirelli Made in Italy Emilia-Romagna Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Racesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter