VIDEO | Iets te vroeg gejuicht: Oeps, foutje bedankt…..

814
andre-verrisimo
Andre Veríssimo | foto© screenshot

Nooit te vroeg juichen, je wint pas als je als eerste de finish passeert. Andre Veríssimo kan er inmiddels over meepraten, de Braziliaanse motorcoureur viert zijn overwinning al ver voor de finish, maar wordt daardoor op het laatste moment toch nog ingehaald door twee rivalen.

Andre Veríssimo lijkt in een wedstrijd meetellend voor het Braziliaans Superbike kampioenschap overtuigend de overwinning voor zich op te eisen. De Braziliaan besluit echter na het uitkomen van de laatste bocht alvast zijn overwinning te gaan vieren door op zijn voetsteunen te gaan staan en de handen in de lucht te steken.

Het ziet er cool uit, maar hij valt daarbij wel helemaal stil……zijn twee naaste rivalen maken er gretig gebruik van en slaan hun slag. Veríssimo ziet het tweetal weliswaar nog wel aankomen, maar het is al te laat en het tweetal passeert hem vlak voor de eindstreep.

Direct na deze blunder voelt de Braziliaan de bui al hangen, hij wordt geen winnaar maar slechts derde. Een schrale troost, de derde plaats is voor Veríssimo echter nog steeds voldoende om de titel in het Braziliaanse Superbike kampioenschap veilig te stellen, en dat was tenslotte het einddoel.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App