VIDEO | Marc Marquez en Pol Espargaró als teamgenoten, maar dan heel anders

4384
marc-marquez
Marc Marquez (l) en Pol Espargaró (r) | foto© Honda Racing

Vanessa Carlotta reisde onlangs met de videocamera af naar Manresa, de plaats in Spanje waar onlangs in een voormalige Pirelli opslagloods de officiële presentatie plaatsvond van het Repsol Honda Team. De ontmoeting met Marc Marquez en zijn nieuwe teamgenoot Pol Espargaró leverde prachtige beelden zoals deze te zien zijn in onderstaande Red Bull video genaamd de Inside Pass show.

Naast een toch wel bijzondere ontmoeting met Pol Espargaró en Marc Marquez, krijgt de voormalige Eurosport France presentatrice ook een voorproefje van het nieuwe Repsol Honda Team tenue.

Daarna wordt er een bezoek gebracht naar Cervera, de geboortestad van Marquez, waar de achtvoudig wereldkampioen ons een rondleiding geeft door zijn museum en ons laat kennismaken met enkele van zijn kostbaarste bezittingen die hier worden tentoongesteld. Tot slot vertrekt Carlotta naar de bergen van Andorra waar ze Pol Espargaró vergezelt tijdens een conditietraining op de ski’s ter voorbereiding op het komend MotoGP seizoen.

Handige links Official MotoGP Test Qatar 2021:

Tijdschema en volledige uitslagen
Fotoverslag

Racesport.nl Supporter
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter