Vier tips voor een perfecte middag Formule 1 kijken

51
formule1

Het seizoen is weer in volle gang. Bijna elk weekend zit je vol zenuwen klaar om te kijken wie deze race de grand prix binnensleept. Is het Norris? Hamilton? Of toch weer Verstappen? Nu de spanning stijgt, is het leuk om een klein feestje te geven ter ere van de race. Samen met je vrienden en familie de race kijken is toch het tofste wat er is? Voor je begint moet je wel een aantal dingen regelen. Benieuwd naar hoe jij het leukste Formule 1 feestje kunt geven? Lees snel verder!

De juiste aankleding
Ten eerste is het belangrijk om de ruimte de juiste aankleding te geven. Wanneer je met een grote groep gaat kijken, zal er geen ruimte zijn voor iedereen om te zitten. Zet daarom statafels neer zodat iedereen een plekje heeft. Deze geef je een leuke uitstraling door middel van een meubelhoes, die je bijvoorbeeld ook voor de bank kunt gebruiken. Meubelhoezen beschermen je meubels tegen vlekken en zorgen ervoor dat ze zonder zorgen gebruikt kunnen worden op elk feestje. Zo behoed je ook die mooie bank van drankspetters mocht er gejuicht worden! 

De lekkerste snacks
Daarnaast is een gezellige dag kijken naar de race niet compleet zonder de lekkerste snacks. Elke Nederlandse borrel heeft een aantal dingen nodig: bier, blokjes kaas, en bitterballen uit de frituurpan. Dus, zorg voor een schaal met de lekkerste hapjes. Tip: haal altijd te veel, het gaat toch wel op! 

Een goede televisie
Naast lekkere snacks en de juiste aankleding is een goede televisie van groot belang. Hoe wil je anders de race gaan kijken? Wanneer je met een grote groep vrienden de race aan het bekijken bent, wil je natuurlijk dat iedereen het goed kan zien. Regel daarom de juiste locatie met de beste televisie. Ben jij degene met die grote flatscreen? Dan is het feestje natuurlijk bij jou thuis!

Wees voorbereid
Tot slot bereid je je goed voor. Wie wordt er verwacht die gaat winnen? Welke teams hebben een onderlinge strijd? Wie start op welke plek? Goed om te weten voor je begint aan die gezellige middag. Je wilt niet degene zijn die achterloopt met zijn race-kennis!

Zoals je ziet draait een middagje Formule 1 kijken niet alleen om de televisie aanzetten en een zak chips openen (tenzij je dat natuurlijk wilt). Zorg voor de juiste aankleding, de lekkerste snacks en een geschikte televisie. Bereid je daarnaast goed voor om helemaal klaar te zijn voor de race. Dus, op wie durf jij te wedden deze keer?Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.