Vintage TT vlag: TT nostalgie maar dan anders

5031
vintage-tt-vlag

De Motul TT Assen is dit jaar anders dan anders, slechts een beperkt aantal MotoGP fans kunnen in verband met de corona perikelen het evenement LIVE en vanaf de tribunes bijwonen. Om tijdens het laatste weekend van juni toch in Dutch TT stemming te komen heeft Assenaar Yolanda Visser een prachtige Vintage TT vlag ontworpen.

Yolande Visser, fotograaf, Assenaar en fervent TT-liefhebster heeft een prachtige Vintage TT vlag ontworpen. Wat begon als een soort van grap is inmiddels uitgegroeid naar serieus werk, de vlag vindt namelijk gretig aftrek en is inmiddels al besteld door een groot aantal TT-liefhebbers uit het gehele land.De Vintage TT vlag is verkrijgbaar in een drietal verschillende afmetingen. Onderstaand de beschikbare afmetingen en de bijbehorende prijzen.

  • Vlag, formaat 150 × 100 cm € 29,00 per stuk
  • Vlag formaat 225 × 150 cm per stuk € 65
  • Vlag formaat 300 cm × 200 cm per stuk € 99.

Alle vlaggen zijn afgewerkt met band, koord en lus.

De Vintage TT vlag is sinds kort o.a. te koop bij Art LMTD gevestigd aan de Kerkstraat 28a in Assen. Voor de degene die niet in de buurt van Assen wonen en de vlag graag opgestuurd willen hebben kunnen contact opnemen met Yolanda Visser via www.ttnostalgie.comRacesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter