22 juni 2004. Er staat het team een drukke en spannende week te wachten. Om half 7 is Jarno vanmorgen vroeg vertrokken naar Aalst om de trailer met Teun de Haan naar het TT circuit in Assen te brengen, waar hem een plek zal worden toegewezen. Deze keer zonder onze caravan, want die gaf na 26 jaar de geest en is helaas niet meer. Gelukkig is er wel een super alternatief verzorgd door Frank van der Pol van Moto Regalos, zodat Jarno riant kan slapen tijdens de TT week. Na een drukke week, waarin er van alles geregeld moest worden voor de komende dagen in Assen, reed het team afgelopen weekend ook nog even voor de IDM race naar Duitsland op de Nˆ_rburgring, waar het Duitse Kampioenschap verreden werd. Helaas was het ook daar heel slecht weer, waar Jarno niet blij mee was.

Ook was het een hele omschakeling na alle stratencircuits van de laatste vier races. De goede afstelling ging niet helemaal naar wens en JarnoÕs motor kwam gigantisch veel tekort, wat ook te merken was aan de resultaten.

Tijdens de trainingen kwam hij niet verder dan een 20e tijd en in de wedstrijd eindigde hij op de 16e plaats. Met de TT voor de deur hebben de monteurs nog heel veel werk te doen om de motor optimaal op TT peil te krijgen. En er is natuurlijk veel extra materiaal nodig om dat voor elkaar te krijgen.

Wij vragen daarom mensen die de motorsport en vooral onze coureur Jarno een warm hart toedragen, een steentje bij te dragen. Alle hulp is van harte welkom of dit nu in de vorm van materiaal is of financieel. Ook kleinere giften worden gewaardeerd. Voor details kunt u contact opnemen met Gerard van der Marel, thuis: 0174-422881, mobiel: 06-20002732 of met Jarno zelf, mobiel: 06-53751963.

Er wordt met het hele team keihard gewerkt om u op het circuit te kunnen verwelkomen. We gaan er in ieder geval van uit, dat motor en rijder in prima conditie zijn, als het zover is. Als u de trainingen en de race niet kunt bijwonen, is het mogelijk om de Dutch TT GP via de televisie te volgen op Eurosport a.s. vrijdag en zaterdag. Een niet onbelangrijk detail: Jarno rijdt met startnummer 82. Wij wensen u veel plezier bij de TT in Assen, of thuis voor de buis!

Met vriendelijke groet,

Namens Amici Racing Team
Marianne van der Marel