VR46 Racing Team: Mooney wordt in 2022 de nieuwe titelsponsor

7499
luca-marini
Luca Marini - Jerez Test | foto© VR46 Racing

Mooney, het eerste Italiaanse Proximity Banking & Payments bedrijf, wordt de nieuwe titelsponsor van het VR46 Racing Team, het door Valentino Rossi opgerichte team dat in 2022 van start zal gaan in zowel de Moto2 als ook de MotoGP klasse van het MotoGP wereldkampioenschap.

Ondanks dat het nieuwe MotoGP team van Valentino Rossi in eerste instantie voor komend seizoen stond ingeschreven onder de naam VR46 Aramco Racing Team, Aramco veelvuldig genoemd werd als de nieuwe titelsponsor van het nieuwe VR46 Racing MotoGP Team en er een samenwerking was met de Saoedi-Arabische holding “Tanal Entertainment Sport & Media wordt het allemaal anders, zo heeft het team donderdag 30 december middels een officieel persbericht laten weten.Het Italiaanse Mooney, zal namelijk als titelsponsor op gaan treden van zowel het Moto2 als ook het nieuwe MotoGP Team onder de vlag van VR46 Racing. De nieuwe teamnaam wordt het Mooney VR46 Racing Team. Het logo van het eerste Italiaanse Proximity Banking & Payments bedrijf zal op alle uitingen van beide teams te zien zijn (inclusief op de motoren en rijderspakken) en gebruikt gaan worden in alle officiële communicatie uitingen.

Meer informatie en verdere details over het nieuwe project zullen maandag 3 januari bekend worden gemaakt.

Mooney
Mooney is het eerste Proximity Banking & Payments bedrijf in Italië. Dankzij haar uitgebreide netwerk van meer dan 45.000 verkooppunten in heel Italië die volledig zijn geïntegreerd met het digitale ecosysteem, speelt Mooney een belangrijke maatschappelijke rol door consumenten op eenvoudige, snelle en gemakkelijke wijze toegang te bieden tot een breed scala aan betaaloplossingen, namelijk rekeningen, prepaidkaarten, telefoonherlaadkaarten en faciliteiten zoals geldopnames, overboekingen en betalingsopdrachten, die voorheen alleen via banken mogelijk waren. Meer info over het bedrijf: www.mooney.it

VR46 Racing Team
Luca Marini en Marco Bezzecchi zullen in 2022 in de kleuren van het het Mooney VR46 Racing Team actief zijn in de koningsklasse terwijl Celestino Vietti en Niccolò Antonelli het team zullen vertegenwoordigen in de Moto2 klasse.Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter