Beste Supersport/Superstock rijder, Samen met Putoline organiseert CRT op vrijdag 24 september de Putoline TrackDay 2004. Op deze dag, voorafgaand aan de ÒRace of the ChampionsÓ op Assen, is er tijd voor een vrije training alleen voor licentiehouders uit de klassen Supersport en Superstock. De training begint om 16.34 uur en eindigt om 17.30 uur. De kosten van deze vrije training bedragen Û 80,- (inclusief transponderhuur).

Inschrijven voor deze training kan d.m.v. het opsturen of faxen van onderstaand inschrijfformulier, tevens bijgevoegde exoneratieclausule volledig invullen en meesturen.

Belangrijk ! ! !
Er moet voldaan worden aan de geldende geluidslimiet, na tweemaal overschrijding van deze limiet geldt uitsluiting van deelname zonder restitutie van het inschrijfgeld. Gebruik dus een dB-killer en/of een goed gedempte uitlaatdemper.

ˆ÷de KNMV-wegrace-licentieverzekering is op deze vrije training van toepassing

ˆ÷afhalen rijnummer van 15.30 tot 16.00 uur in het Mediacentrum

ˆ÷rijnummers welke 20 minuten voor aanvang niet afgehaald zijn vervallen aan CRT zonder restitutie van het inschrijfgeld

ˆ÷maximum 40 deelnemers, registratie op volgorde van binnenkomst

ˆ÷vriendelijk verzoek i.v.m. planning en organisatie graag z.s.m. inschrijven

Helaas paste de inschrijfbon niet in het Racesport frame mail daarom even als je meer wil weten, Info@crtholland.nl of kijk op www.crtholland.nl