Vroegtijdig einde 2020 ONK seizoen voor Patricia Kok

142
patricia-kok
Patricia Kok | foto© Erik de Ruijter

Patricia Kok zal de laatste twee ONK SuperCup 600 wedstrijddagen van het seizoen aan haar voorbij moeten laten gaan. De Van der Flier Racing coureur ondervindt nog te veel hinder van haar begin september bij een crash op het TT Circuit Assen opgelopen blessures.

Patricia Kok kwam zaterdag 12 september tijdens de ONK SuperCup 600 race op het TT Circuit Assen lelijk ten val. De 27-jarige jongedame uit Lekkerkerk kwam in de beginfase van de race bij het uitkomen van de bekende Geert Timmer bocht met een flinke highsider ten val. Bij deze vervelende crash liep de Van der Flier Racing coureur o.a. een zwaar gekneusd schaambeen, bekken en een rib op.

Deze blessures blijken op dit moment nog onvoldoende hersteld en de artsen en fysiotherapeuten hebben Kok dan ook op het hart gedrukt dat het herstel minimaal zes weken in beslag zullen nemen. De twee laatste OW Cup wedstrijddagen van 2020, 03 en10 oktober aanstaande, komen dan ook te vroeg voor Kok.

Patricia Kok: “Waarschijnlijk lukt het een ronde en dan gaat mijn lichaam al aangeven om te stoppen. Zo eigenwijs als ik ben wilde ik het vrijdag tijdens de vrije trainingen wel gaan proberen maar ook dit wordt afgeraden. Hierdoor gaat het herstel achteruit en daar heb ik uiteindelijk alleen mezelf mee. Ik heb in de afgelopen 13 jaar nog nooit één wedstrijd gemist dus deze beslissing valt zwaar maar ik weet dat dit de enige verstandige keuze is. Ik wil mijn team Van der Flier Racing bedanken voor alles wat zij voor mij gedaan hebben. Ook wil ik al onze sponsoren bedanken voor de steun en het vertrouwen. Wel ben ik tijdens de laatste races aanwezig op het circuit, en dat is natuurlijk om mijn wederhelft aan te moedigen.”

 

Handige links OW Cup Assen 03-10-2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App