Walid Khan maakt dit weekend in Most zijn comeback als coureur

3339
walid-kahn
Walid Kahn | foto© Team Freudenberg

Walid Khan maakt dit weekend in het Tsjechische Most zijn comeback als coureur in het IDM Supersport 300 kampioenschap. De voormalig Red Bull MotoGP Rookies Cup coureur vervangt op het Tsjechische circuit de Oostenrijker Leo Rammerstorfer binnen Team Freudenberg.

Nadat hij in 2017 ook al voor het team actief was in de toenmalige NEC Moto3 klasse zal Walid Khan komend weekend als coureur terugkeren bij Team Freudenberg KTM. Het Duitse team was voor de dit weekend te verrijden tweede ronde van het IDM in het Tsjechische Most op zoek naar een vervanger voor Leo Rammerstorfer. De Oostenrijker moet in Most verstek laten gaan vanwege verplichtingen in de Oostenrijkse Junior Cup.

Team Freudenberg benaderde Khan en de Nederlander stond meteen klaar om als vervanger op te treden binnen het team waarmee hij in 2017 als tweede eindigde in de eindstand van de toenmalige NEC Moto3 competitie.

Team Freudenberg laat middels een bericht op Facebook weten uit te kijken naar de vernieuwd samenwerking met Kahn.

“We hebben in het verleden een geweldige tijd gehad samen met Walid en kijken uit naar zijn comeback op één van onze Freudenberg KTM machines. Hij heeft al Supersport 300 ervaring. In het wereldkampioenschap heeft hij zelfs al het podium gehaald.  Daarom zijn we volledig gemotiveerd en zullen we in de eerste trainingen in Most intensief samen gaan werken, zodat hij zich op zijn gemak voelt op onze motor en weer echt kan aanvallen.”

Handige links IDM Most 2021:

Tijdschema en volledige uitslagen
Live videobeelden races (zaterdag)
Live videobeelden races (zondag)
Fotoverslag

Racesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter