Welke Racesport.nl video’s werden er in 2018 het best bekeken?

83
oschersleben
Oschersleben 8H 2018 | foto© screenshot

Als Racesport.nl plaatsten we ook in 2018 af en toe een video op één van de social mediakanalen. Video’s met een grap en een grol, van een serieuze aangelegenheid of door Racesport.nl bezoekers ingestuurde beelden. Maar welke video werd nu het best bekeken?

 

Onderstaand de top vijf van 2018

5. FIM Enel MotoE World Cup – Jerez
De allereerste test van de nieuwe elektrisch aangedreven motoren welke komend seizoen voor het eerst actief zijn in het bijprogramma van een aantal Grand Prix weekenden.


4. Vake beej te bange

Een jonge wegracefans die tijdens een roadracing event met een videocamera in zijn hand wel heel erg schrikt als de motoren langskomen.

3. Jong geleerd is……..
In deze video is een wel heel jonge motorrijder samen met anderen op weg naar een Grand Prix evenement.

2. PTT Thailand Prix: Crash Jorge Lorenzo
Tijdens de Thaise Grand Prix ging het vrijdag’s in de tweede vrije training flink mis voor Jorge Lorenzo. De Ducati Team coureur werd – veroorzaakt door een technische fout – met een flinke highsider van zijn machine geworpen met een polsblessure tot gevolg.

1. Oscherleben 8H: Brand, brand, help een (berm) brand
In Oschersleben werd op zaterdag 09 juni de 8H World Endurance race verreden. Bij een crash vatte het droge en dorre gras naast het circuit vlam. De racedirectie besloot de safetycar in de baan te brengen waarna de marshals kordaat optraden en meer ongemak konden voorkomen.


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App