De Historische Motorstichting Tubbergen organiseert maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag) voor de zestiende keer een demo van klassieke race motoren. Naast de aanwezigheid van de HMV-rijders met hun prachtige klassieke racers zullen dit jaar Wil – en Rob Hartog aanwezig zijn.

Dat de motorsport nog steeds erg leeft in het Twentse Tubbergen bewijst de Historische Motorstichting Tubbergen. Tweede Pinksterdag organiseert de Stichting namelijk al weer voor de zestiende keer een demo van klassieke race motoren.

Tijdens deze zestiende editie mag de Historische Motorstichting Tubbergen  twee speciale gasten verwelkomen. Zo zal Wil Hartog, beter bekend als de Witte Reus, aanwezig zijn samen met zijn oomzegger Rob Hartog, een aanstormend talent in het FIM World Supersport Championship.

Rob scoorde onlangs op 17 maart zijn eerste WK punten van het seizoen tijdens de tweede ronde van het kampioenschap in Thailand, dit ondanks een breuk in zijn onderarm welke hij drie weken daarvoor had opgelopen tijdens het openingsweekend van het seizoen op het Phillip Island Grand Prix Circuit in Australië. Het afgelopen weekend tijdens de Nederlandse ronde van het kampioenschap op het TT Circuit Assen wist Hartog een veertiende plaats te behalen in de race, dit ondanks het feit dat hij de week ervoor nog aan zijn pols was geopereerd.

Beide coureurs zijn op tweede Pinksterdag in Tubbergen aanwezig met een crowdfundingactie voor Rob en zijn team ‘Team Hartog – Against Cancer’.

De trainingen beginnen om 10:00 uur en de daadwerkelijke demo’s gaan om 12:00 uur van start.

De toegang is vrij en om uw auto te parkeren vraagt de HMV slechts € 5,- inclusief het programmaboekje, dit om dit prachtige jaarlijkse evenement mogelijk te maken en in stand te houden.

Meer info: www.hmstubbergen.nl

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App