WK Superbike Assen: De laatste stand van zaken

18065
wk-superbike-assen-2019
WK Superbike Assen 2019 | foto© TT Circuit Assen

In het weekend van 23 t/m 25 juli staat op het TT Circuit Assen de Nederlandse ronde van het FIM Superbike Championship op het programma. Onlangs werd bekend dat publiek tijdens het evenement op het TT Circuit Assen welkom is, maar hoe is de situatie nadat er sinds zaterdag 10 juli weer nieuwe beperkende maatregelen gelden in Nederland.

Zaterdag 03 juli konden we melden dat publiek welkom is tijdens het WK Superbike in het weekend van 23 t/m 25 juli op het TT Circuit Assen.

(lees: Publiek welkom tijdens Nederlandse ronde WK Superbike in Assen)

Goed nieuws, voor de Nederlandse motorsportfans. Maar wat is de laatste stand van zaken nadat de Nederlandse overheid vrijdagavond 09 juli weer een aantal beperkende maatregelen heeft aangekondigd i.v.m. met het (te) snel aantal stijgende besmettingen in ons land.

Gaat het evenement door, zo ja, gelden er andere regels, welke veranderingen zijn er, en zo ja, wat zijn de gevolgen voor de fans die inmiddels al een toegangskaart gekocht hebben of deze nog in het bezit hebben van de voorgaande editie die geen doorgang kon vinden. Zo maar een paar van de tientallen vragen die we sinds zaterdagochtend op de Racesport.nl redactie binnenkregen van verontruste fans.

Inmiddels hebben we contact gehad met het TT Circuit Assen. Volgens een woordvoerder van het TT Circuit Assen gaat men er vooralsnog vanuit dat het evenement gewoon doorgang kan vinden en de fans welkom zijn. Over de details, of er (kleine) veranderingen zullen zijn ten opzichte van de eerdere aankondiging wordt momenteel overlegd gevoerd met de betreffende en verantwoordelijke instanties. Op korte termijn hoopt het TT Circuit Assen met meer nieuws hieromtrent te komen.

Vanzelfsprekend zullen we jullie, nadat er officieel nieuws is, op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen aangaande de Nederlandse ronde van het FIM Superbike World Championship in het weekend van 23 t/m 25 juli op het TT Circuit Assen.

P.s. we vragen jullie vriendelijk even het geduld op te brengen totdat het TT Circuit Assen met een officieel bericht komt. Het is voor ons als Racesport.nl redactie namelijk onmogelijk om alle binnengekomen vragen omtrent de ontstane situatie persoonlijk te beantwoorden. Wij vragen jullie begrip hiervoor.Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter