Yamaha Motor maakt prijzen motoren 2021 bekend

785
2021-yamaha-r6
2021 Yamaha R6 Race

Yamaha Motor Europe, branche Benelux heeft de prijzen voor haar Nederlandse modellen-line-up 2021 bekendgemaakt.

De marktleider van Nederland presenteert ook in 2021 weer een zeer brede en complete line-up, met maar liefst vijf nieuwe of volledig vernieuwde modellen. Zoals altijd staat het Yamaha-gamma voor kwaliteit, technische innovatie en een prijs-kwaliteitverhouding die uniek is in de motorbranche.

Sport Touring|
In dit zeer competitieve segment zijn de Yamaha Tracer 700 en 900 (vanaf nu de Tracer 9 en Tracer 7) al jaren absolute verkooptoppers. Voor 2021 is de Tracer 900 vernieuwd en krijgt een nieuwe naam: Tracer 9. De machine bood rijders al de perfecte balans tussen sport en toeren en voor komend jaar is de Tracer 9 lichter, krachtiger en nog veelzijdiger geworden. Bovendien hebben rijders met de Tracer 9 GT de keuze om hun machine af-fabriek nog meer hoogwaardige touring-capaciteiten mee te geven, met onder andere harde koffers, elektronisch geregelde KYB-vering en een Quick Shift Systeem. De Tracer 9 is verkrijgbaar vanaf EUR 12.799 en de Tracer 9 GT vanaf EUR 15.299.

Hyper Naked
In dit exclusieve Yamaha-segment zijn niet minder dan drie nieuwe modellen te vinden. Als het bestverkochte Naked-model in zijn categorie is het duidelijk dat de MT-07 Yamaha-rijders precies geeft wat ze verwachten van hun motorfiets. De 2021 MT-07 heeft opvallend nieuw kuipwerk dat het pure ‘next generation’ MT-DNA weerspiegelt, met nieuwe kleuren en verfijnde details. Met een extreem concurrerende prijs van EUR 8.199 staat de MT-07 klaar om zijn leidende positie te behouden als de motorfiets voor iedereen, door in zijn segment de beste balans te bieden tussen prestaties en waarde.

De grotere (en agressievere) broer van de MT-07, de MT-09 heeft als doel inspireren, prikkelen en indruk maken. En dat lukt ‘m met verve. De 2021 MT-09 is lichter, krachtiger en geavanceerder dan ooit. Standaard uitgerust met hightech elektronische besturingstechnologie en state-of-the-art componenten biedt de geheel nieuwe MT-09 het ultieme pakket en de meest concurrerende prijs, vanaf EUR 10.999, in de 900 cc Hyper Naked-klasse.

Is het geweld van de standaard MT-09 niet genoeg (al zullen weinig mensen deze bruut ‘standaard’ noemen), dan is er nog de MT-09 SP. De Icon Performance kleurstelling van deze extreem radicale Hyper Naked benadrukt zijn nauwe band met de R1M Supersport. De machine heeft premium instelbare KYB-vering aan de voorzijde en een premium Öhlins achterschokdemper. Zijn performance-attitude wordt verder versterkt door de swingarm van geanodiseerd geborsteld aluminium, de geanodiseerde zwarte hendels en stuur en de helder getinte remvloeistofreservoirs. De MT-09 SP is verkrijgbaar vanaf EUR 12.699.

Supersport
In het Supersport-segment is de YZF-R6 RACE het meest opwindende nieuws voor komend seizoen. Voor rijders met serieuze circuit(dag)-aspiraties is de niet-gehomologeerde R6 RACE het ultieme wapen. De R6 RACE wordt aangedreven door een lichtgewicht 599 cc vloeistofgekoelde DOHC- viercilindermotor met titanium kleppen. In het aluminium Deltabox-frame is jarenlange ervaring in Grand Prix-races toegepast. De YZF-R6 RACE is verkrijgbaar vanaf EUR 12.999.

Kijk voor meer informatie over de genoemde modellen en de complete line-up op www.yamaha-motor.nl.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App