Yamaha, Rossi, Viñales, Van der Mark en Razgatlioglu fans opgelet

584
yamaha-teamkleding
Maverick Viñales (l) en Valentino Rossi (r) | foto© Yamaha Racing

De MotoGP en WorldSBK coureurs zijn onlangs begonnen aan het 2020 seizoen. Helaas kunnen de fans er vanwege de uitbraak van het coronavirus nog niet live bij aanwezig zijn. Yamaha biedt haar fans en die van Valentino Rossi, Maverick Viñales, Michael van der Mark en Toprak Razgatlioglu echter wel de mogelijk om de originele Yamaha MotoGP- en WorldSBK teamkleding aan te schaffen.

Voel de emotie door de originele Yamaha Apparel MotoGP-collectie te dragen. Selecteer je favoriete collectie en laat zien hoe een grote fan jij bent van Valentino Rossi VR46 of Maverick Viñales via de volgende link: MotoGP collection

World Superbike fan? Kijk dan voor de  2020 Replica WSBK Official Yamaha Team kleding collectie op de volgende link: WorldSBK collection

Yamaha webshop
De Yamaha webshop biedt een breed scala aan motorkleding, merchandise, lifestyle kleding, koffers, tassen, watersportkleding en nog veel meer. Daarmee richt de webshop zich expliciet niet alleen op rijders, maar dankzij de veelzijdigheid en breedte van het aanbod op iedereen die het merk een warm hart toedraagt.

Klantenservice
Zoals je van Yamaha mag verwachten is de klantenservice perfect voor elkaar. Bestelde producten mogen binnen 30 dagen na ontvangst kosteloos geretourneerd worden en de levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Wil je geen verzendkosten betalen, dan kun je jouw bestelling laten afleveren bij een officiële Yamaha-dealer bij jouw in de buurt. Betalen kan met creditcard of iDeal.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App