Zaterdag 22 juni 2019: De Classic TT Gramsbergen

473
gramsberger-classic-tt
Gramsberger Classic TT | foto© Eveno Racing

Op zaterdag 22 juni a.s. organiseert Stichting Eveno Racing Gramsbergen, wederom de “Gramsberger Classic TT”.

Technische keuring deelnemende motoren in Gramsbergen op vrijdagavond.
Voorafgaand wordt op vrijdagavond 21 juni in Gramsbergen, evenals afgelopen jaren, nabij café Bolte,  de technische keuring van de motoren gehouden. Net als indertijd in Assen rijden de deelnemende motoren op unieke wijze onder politiebegeleiding van het rennerskwartier in Anerveen naar de plaats van keuring en weer terug. Bij deze keuring tussen 18.45 uur en 19:45 uur zijn een aantal  bijzondere racemotoren te zien en te horen: Honda, BMW, Yamaha, Ducati, MV Agusta, etc.Feestavond:
Na de technische keuring zal er op vrijdagavond in de tent op het rennerskwartier nog een gezellige feestavond zijn voor iedereen die zin heeft in een gezellige avond. Een dj zal muziek draaien voor jong en oud. Aanvang 20:45 uur en de entree is gratis.

Zaterdag racedag
De trainingen beginnen op zaterdagmorgen om 10.00 uur en om 12:30 uur is de officiële opening. Er worden demo-races verreden in de 50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc, zijspannen en oldtimerklasse. En er zal een zogenaamde Classic parade worden gereden met bijzondere motoren en bekende namen van weleer.

De speciale gast(en) voor dit jaar zijn op dit moment nog niet bekend. En zodra bekend zal dit ook op onze website komen te staan.

Gratis toegang!
Evenals vorige jaren is dankzij de sponsoren van Eveno Racing de toegang en het parkeren gratis, kom dus allen naar het circuit in Anerveen voor een prachtige dag motorsport in Gramsbergen.

Doelstelling Eveno Racing
Eveno Racing zet zich in om jonge talentvolle wegracecoureurs financieel te ondersteunen en organiseert hiervoor o.a. de Gramsberger Classic TT. In 2019 ondersteunt Eveno Racing meerdere coureurs o.a.: Leon Stolte (Nieuwleusen),  Dylan Czarkowski  (Coevorden) en Justin Fokkert (Dalfsen).

Voor meer informatie: www.eveno-racing.nl