Na Ducati en Yamaha is het zaterdagochtend de beurt aan Suzuki om haar MotoGP plannen voor 2018 bekend te maken. Team Suzuki Ecstar zal de nieuwe teamkleuren en de Suzuki GSX-RR zaterdag 27 januari onthullen op het Sepang International Circuit. De presentatie zal live te volgen zijn via Racesport.nl.

Een dag voorafgaand aan de eerste officiële MotoGP test van 2018 zal op het Sepang International Circuit de teampresentatie plaatsvinden van Team Suzuki Ecstar. Tijdens deze teampresentatie zal Suzuki haar plannen voor komend MotoGP seizoen presenteren en zullen Andrea Iannone en Alex Rins de nieuwe teamkleuren en de 2018 Suzuki GSX-RR onthullen.

De teampresentatie zal zaterdag om 17:00 uur Maleisische tijd (zaterdagochtend 10:00 uur Nederlandse tijd) van start gaan en via een livestream te volgen zijn via deze website.

Zaterdagochtend rond de klok van 09:45 uur zal de Racesport.nl redactie de stream online plaatsen in een nieuw nieuwsitem in de rubriek MotoGP. Aanvang van de teampresentatie 10:00 uur.