Zondag 28 juli 2019: Team Hartog Raceday

229
team-hartog

Team Hartog organiseert zondag 28 juli van 12:00 tot 19:00 uur haar eerste raceday, een gezellig evenement met activiteiten voor jong en oud. Uiteraard ontbreekt de jaarlijkse veiling voor Stichting Against Cancer niet. De raceday wordt gehouden aan De Veken 306B in Opmeer. Team Hartog zou het super vinden als jij erbij bent!

In de voorgaande jaren trapte Team Hartog het seizoen af met een jaarlijkse teampresentatie inclusief een veiling voor Against Cancer. Vorig jaar werd er tijdens de veiling maar liefst €10.000,- opgehaald, waarbij het bedrag aan de stichting werd geschonken tijdens de jaarlijkse Against Cancer Circuitdag in Assen. Doordat het materiaal dit jaar al begin februari op transport moest voor de eerste race in Australië, was het dit seizoen niet mogelijk om een teampresentatie te organiseren.Maar voor dit jaar heeft het team iets nieuws bedacht met de Team Hartog Raceday, een evenement dat breder is dan alleen een teampresentatie met activiteiten voor jong en oud. De Team Hartog Raceday wordt zondag 28 juli gehouden tussen 12:00 en 19:00 uur. Het evenement wordt georganiseerd in een soort braderievorm. Voor de kinderen is er een gratis mogelijkheid om te karten via de Kart Academie Lelystad en is het mogelijk om zelf te leren motorrijden op minibikes bij RACE-KIDS. Maar ook aan de vrouwen is gedacht met onder andere een bloemist die aanwezig zal zijn bij de Team Hartog Raceday.

Uiteraard zal er ook voldoende aandacht zijn voor het raceteam, waarbij coureur Rob Hartog en zijn teamleden zullen vertellen over zijn avonturen en belevenissen in het World Supersport kampioenschap. Je kan je motorvering laten afstellen bij MX Service Noord-Holland en bij Pluggerz is het mogelijk om met korting oordoppen aan te schaffen. Daarnaast wordt de livemuziek verzorgd door Rocktune. Een hapje en drankje ontbreken niet, waarbij het vlees bereidt wordt door Barbequevlees.com.

Tijdens de Team Hartog Raceday zal ook de jaarlijkse veiling voor Against Cancer plaatsvinden. Team Hartog gaat er natuurlijk alles aan doen om het recordbedrag van vorig jaar te verbreken. Het team is momenteel nog op zoek naar items voor de veiling; alles is welkom! Wanneer je een item beschikbaar wilt stellen, zou je dan contact op willen nemen met Piet Hartog via: [email protected] of 06-5317 2666. De opbrengst van de veiling en van deze eerste Raceday gaat volledig naar Against Cancer.

Team Hartog doet er alles aan om deze Team Hartog Raceday tot een succes te maken en men hoopt dat jij aanwezig wilt zijn om er samen een gezellige dag met leuke activiteiten van te maken. Hopelijk tot ziens op zondag 28 juli in Opmeer!